Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Tile

Tile 2.0 Bluetooth Tracker - Set van 4

69.95

Wat is het precies?

Ben jij ook altijd van alles kwijt en raak je dan helemaal in de stress, omdat je bijvoorbeeld je sleutels of je telefoon niet kunt vinden? Dan is de Tile helemaal iets voor jou. Dit handige, kleine apparaatje is een echte musthave voor de sloddervossen onder ons. Je kunt hem namelijk verbinden met je telefoon via de app, zodat je alles in een handomdraai terug kunt vinden. 

Het werkt heel simpel: stop de Tile bijvoorbeeld in je portemonnee, in je handtas of hang hem aan je sleutels. Als je één van deze items dan niet kunt vinden, laat je de Tile een geluid maken net zo lang tot je er achter bent waar je je spullen gelaten hebt. Ben je je telefoon kwijt? Dan druk je gewoon op de Tile om je telefoon af te laten gaan, zelfs als hij op stil staat. En als je even niet meer kunt herinneren waar je je spullen voor het laatst gezien hebt, dan heeft de Tile dat wel voor jou onthouden en opgeslagen in de app. 

Hij werkt op een batterij die wel een jaar lang mee gaat. Als de batterij leeg is, kun je je Tile via de app met korting laten vervangen voor een gloednieuw exemplaar. De set bestaat uit vier stuks. 

Specificaties

Productnummer 162976
Breedte 3,7 cm
Lengte 3,7 cm
Aantal 4 stuks
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Voeding batterij

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Tile 2.0 Bluetooth Tracker - Set van 4. Schrijf een review, of bekijk alle reviews