Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Tile

Tile 2.0 Bluetooth Tracker

29.95

Wat is het precies?

Ben jij ook altijd van alles kwijt en raak je dan helemaal in de stress, omdat je bijvoorbeeld je sleutels of je telefoon niet kunt vinden? Dan is de Tile helemaal iets voor jou. Dit handige, kleine apparaatje is een echte musthave voor de sloddervossen onder ons. Je kunt hem namelijk verbinden met je telefoon via de app, zodat je alles in een handomdraai terug kunt vinden. 

Het werkt heel simpel: stop de Tile bijvoorbeeld in je portemonnee, in je handtas of hang hem aan je sleutels. Als je één van deze items dan niet kunt vinden, laat je de Tile een geluid maken net zo lang tot je er achter bent waar je je spullen gelaten hebt. Ben je je telefoon kwijt? Dan druk je gewoon op de Tile om je telefoon af te laten gaan, zelfs als hij op stil staat. En als je even niet meer kunt herinneren waar je je spullen voor het laatst gezien hebt, dan heeft de Tile dat wel voor jou onthouden en opgeslagen in de app. 

Hij werkt op een batterij die wel een jaar lang mee gaat. Als de batterij leeg is, kun je je Tile via de app met korting laten vervangen voor een gloednieuw exemplaar.

Specificaties

Productnummer 162975
Breedte 3,7 cm
Lengte 3,7 cm
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Voeding batterij

Wat vind je ervan?

5/1 2017
roos / groningen
nu ben ik nooit meer wat kwijt maar als ik wat zoek mijn mobiel of mijn portemonnee of mijn sleutels laptop kan ik hem altijd binnen paar minuten al vinden en ook heel handig als die bijvoorbeeld niet thuis ligt ligt de gewoon bij iemand & handig als je fiets wilt zoeken waar heel veel fietsen staan ideal ding echt super mag wel voor zo prijs en een jaar is best handig hihi
23/11 2016
Rox / -
Hoe heb ik zonder kunnen leven haha. Gebruik hem regelmatig en hij werkt goed!
11/10 2016
Eric Mintjes / Amsterdam
Ik heb deze aan een huisgenoot gegeven en hij is er heel blij mee! Hij kon zijn portemonnee nooit vinden... Ik heb meerdere keren op hem moeten wachten voordat hij dat ding had gevonden. Soms lag hij op het kastje, op tafel, in de auto of in zijn jas. Overal kon dat ding liggen. We zijn nu altijd een stuk sneller weg. 5 sterren voor deze!
Schrijf een review, of bekijk alle 3 reviews