Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Tie&Apron

Tie&Apron In het voorjaar van 2014 is Tie&Apron opgericht door Andres uit Estland. Hij deed mee aan een designwedstrijd van de Estonian Association of Designers, met het onderwerp ''Male Thing''. Tie&Apron combineert een stropdas als statussymbool met het nut van een schort. Of je nu houdt van koken, het gerecht liever serveert of alleen geniet, Tie&Apron maakt van iede...lees meerr diner een speciaal moment! inklappen

Tie & Apron Stropdas Schort Chef - Zwart/Bordeaux

59.95

Wat is het precies?

Op zoek naar een mooi cadeau voor je kookgrage pa, vriend of oom? Dit zwart/rode Tie & Apron schort is perfect voor mannen die graag willen koken in stijl. 

De geweldige combinatie van een stijlvolle stropdas en een functioneel schort maakt dit item tot een heuse blikvanger. De stropdas heeft een volle lengte en een met de hand gemaakte knoop, en het schort heeft twee grote zakken over de gehele breedte van het schort. Je kunt het schort verstellen.

Dit item is gemaakt van katoen en polyester (235 g/m²) en wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. Of je nu aan het kokkerellen bent, het eten opdient of gewoon geniet van een gezellig diner, het schort maakt van elk etentje een bijzonder moment. Uiteraard is het schort ook helemaal leuk voor elke stijlvolle vrouw. 

Specificaties

Productnummer 186213
Hoogte 100 cm
Breedte 82 cm
Aantal 1
Kleur Rood
Materiaal Stof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Tie & Apron Stropdas Schort Chef - Zwart/Bordeaux. Schrijf een review, of bekijk alle reviews