Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over ThumbsUp!

ThumbsUp! "We ontwerpen cadeautjes & gadgets met een perfecte mix van technologie, doelgerichtheid en humor." Dat is wat ThumbsUp naar eigen zeggen probeert te bereiken. Ze hebben duidelijk succes, want hun gadgets worden wereldwijd verkocht in meer dan 15 landen, zoals de UK, Spanje, Nederlands, Zweden, Polen, Frankrijk, Ierland, Rusland, Japan, Zuid-Afrika, Mexico, de VS, Australië, China en Hong...lees meer Kong. ThumbsUp beheert het gehele proces van design en ontwikkeling naar logistiek en verkoop: meer dan 80% van de producten worden door hun eigen designers ontworpen.  inklappen

ThumbsUp Whistle Sleutelvinder

7.95 6.95

Wat is het precies?

Ben jij ook altijd je sleutels kwijt en sta je eerst een half uur al je jassen, broekzakken en verstopplekjes te doorzoeken voordat je eindelijk kunt vertrekken? Dan is de Whistle sleutelvinder helemaal iets voor jou! Je hangt hem aan je sleutelbos en als je dan een vrolijk deuntje fluit, zal hij een geluid maken en licht flitsen.

Zo weet je altijd meteen waar je sleutels zijn zonder dat je lang hoeft te zoeken en met het handige LED lampje kun je altijd even op het sleutelgat schijnen in het donker. Bovendien is de Whistle klein en compact, dus je kunt hem gemakkelijk aan je sleutelbos hangen. Een ideale gadget als je soms een rommelkont bent!

Specificaties

Productnummer 162901
Hoogte 1 cm
Breedte 2,8 cm
Lengte 5,1 cm
Gewicht 60 gram
Inclusief batterij
Kleur Wit
Materiaal Metaal
Voeding 1 x CR2016 batterij

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de ThumbsUp Whistle Sleutelvinder. Schrijf een review, of bekijk alle reviews