Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over ThumbsUp!

ThumbsUp! "We ontwerpen cadeautjes & gadgets met een perfecte mix van technologie, doelgerichtheid en humor." Dat is wat ThumbsUp naar eigen zeggen probeert te bereiken. Ze hebben duidelijk succes, want hun gadgets worden wereldwijd verkocht in meer dan 15 landen, zoals de UK, Spanje, Nederlands, Zweden, Polen, Frankrijk, Ierland, Rusland, Japan, Zuid-Afrika, Mexico, de VS, Australië, China en Hong...lees meer Kong. ThumbsUp beheert het gehele proces van design en ontwikkeling naar logistiek en verkoop: meer dan 80% van de producten worden door hun eigen designers ontworpen.  inklappen

ThumbsUp Moonlight Kussen

49.95

Wat is het precies?

Breng licht en gezelligheid in huis met het Moonlight kussen van ThumbsUp. Dit heerlijke, zachte kussen is gemaakt van pluche en is voorzien van LED lampen die hem laten stralen in allerlei verschillende kleuren. De lampen hebben een laag vermogen, zodat het kussen een zacht licht verspreidt en erg brandveilig is. Hij werkt op 3 AA batterijen, deze zijn niet meegeleverd. 

Met de infrarood afstandsbediening kun je het kussen op afstand van kleur en contrastlevel veranderen, maar je kunt hem ook aan- en uit zetten en de overgang tussen twee kleuren aanpassen. Zo kun je helemaal je eigen sfeer bepalen en aanpassen naar je humeur. Dit kussen is een echte musthave voor als je er van houdt om een beetje gezelligheid in huis te creëren. 

Specificaties

Productnummer 162899
Diepte 17 cm
Breedte 35 cm
Lengte 35 cm
Exclusief Batterijen
Inclusief Afstandsbediening
Kleur Wit
Materiaal Pluche
Voeding 3 x AA batterijen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de ThumbsUp Moonlight Kussen. Schrijf een review, of bekijk alle reviews