Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over ThumbsUp!

ThumbsUp! "We ontwerpen cadeautjes & gadgets met een perfecte mix van technologie, doelgerichtheid en humor." Dat is wat ThumbsUp naar eigen zeggen probeert te bereiken. Ze hebben duidelijk succes, want hun gadgets worden wereldwijd verkocht in meer dan 15 landen, zoals de UK, Spanje, Nederlands, Zweden, Polen, Frankrijk, Ierland, Rusland, Japan, Zuid-Afrika, Mexico, de VS, Australië, China en Hong...lees meer Kong. ThumbsUp beheert het gehele proces van design en ontwikkeling naar logistiek en verkoop: meer dan 80% van de producten worden door hun eigen designers ontworpen.  inklappen

ThumbsUp Light Up Zonnebril

19.95

Wat is het precies?

Met deze coole zonnebril van ThumbsUp kijkt iedereen je jaloers na op een feestje. De glazen geven verschillende kleuren licht en kunnen op twee verschillende manier schijnen: een praatmodus en een muziekmodus. Hij reageert op omgevingsgeluid en past dan automatisch het licht aan. 

De Light Up zonnebril is niet alleen leuk om zelf te hebben, maar hij is ook erg leuk als cadeautje aan het grootste feestbeest dat je kent!

Specificaties

Productnummer 162902
Inclusief Oplaadkabel
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Voeding Oplaadbare batterij

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de ThumbsUp Light Up Zonnebril. Schrijf een review, of bekijk alle reviews