Verberg

Meer afbeeldingen

Bekijk aantrekkelijke bundels

Aantrekkelijke bundelaanbiedingen

Alles over the ZOO

the ZOO The ZOO weet hoe je er een kleurrijke beestenboel van maakt! Voor jong en oud heeft the ZOO knotsgekke accessoires. Leuke vrolijke hebbedingetjes om cadeau te geven of om lekker voor jezelf te houden. Je krijgt er in ieder geval een grote glimlach van op je gezicht bij het zien van de leuke producten.De producten van the ZOO worden ontworpen door talentvolle Nederlandse ontwerpers en zij...lees meern niet alleen leuk om naar te kijken maar, ook nog eens praktisch. Het inrichten van je huis wordt een feestje met bijvoorbeeld de kapstokhaakjes, boekensteunen, briefkaarthouders en nog veel meer.  inklappen
  • 19.95
  • 3D Lamp - Voetbal
    -16%
    29.95 24.95
  • 39.95
  • 9.99
  • 19.95
  • 39.95

the ZOO What's up Kapstokhaak - Oval

8.95

Wat is het precies?

Deze stoere kapstokhaak van the ZOO geeft iedere ruimte een vrolijke en frisse uitstraling. De kapstokhaak is ontworpen door Jorine Oosterhoff. Het leuke aan de kapstokhaak is dat deze niet alleen praktisch is, maar ook heel decoratief. Daarnaast kunt u krijten op de kapstokhaak. Leuk om een positieve kreet of quote op te schrijven. Zo gaat u bij het pakken van uw jas altijd positief de deur uit! Natuurlijk kunt u ook kleine boodschapjes op de kapstokhaak schrijven. Handig om zeker te weten dat u niets vergeet!

De kapstokhaak is te gebruiken in iedere ruimte. Vooral op de kinderkamer is deze Oval kapstokhaak een ware toevoeging. Combineer de kapstokhaak op een vrolijk gekleurde of witte muur en laat deze echt in het oog springen. Ook in de hal is de kapstokhaak een leuk item.

Kortom, deze leuke kapstokhaak van the ZOO is te gebruiken in werkelijk iedere ruimte!

Specificaties

Productnummer 109970
Diepte 3 cm
Hoogte 8,5 cm
Breedte 10 cm
Kleur Zwart
Materiaal Hout
Serie What's up

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de the ZOO What's up Kapstokhaak - Oval. Schrijf een review, of bekijk alle reviews