Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over the ZOO

the ZOO The ZOO weet hoe je er een kleurrijke beestenboel van maakt! Voor jong en oud heeft the ZOO knotsgekke accessoires. Leuke vrolijke hebbedingetjes om cadeau te geven of om lekker voor jezelf te houden. Je krijgt er in ieder geval een grote glimlach van op je gezicht bij het zien van de leuke producten.De producten van the ZOO worden ontworpen door talentvolle Nederlandse ontwerpers en zij...lees meern niet alleen leuk om naar te kijken maar, ook nog eens praktisch. Het inrichten van je huis wordt een feestje met bijvoorbeeld de kapstokhaakjes, boekensteunen, briefkaarthouders en nog veel meer.  inklappen

the ZOO Muurornament - Big Deer

49.95 44.95

Wat is het precies?

Dit stoere rendier van the ZOO doet het goed op iedere kinderkamer! De Big Deer is jong, fris en cool! Het muurornament fleurt iedere ruimte op en zorgt voor een ware beestenboel. Gebruik het muurornament in de kinderkamer en combineer deze op een vrolijk gekleurde muur. Dankzij zijn witte kleur zal het ornament goed tot zijn recht komen. Een ware eyecatcher dus! 

Natuurlijk kunt u het ornament ook gebruiken op kantoor, in de hal of in de huiskamer. Dieren in het interieur zijn helemaal van nu. Met dit stoere muurornament van the ZOO zit u dus helemaal goed! 

Specificaties

Productnummer 109974
Diepte 26 cm
Hoogte 32 cm
Breedte 17 cm
Kleur Wit
Materiaal Aardewerk

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de the ZOO Muurornament - Big Deer. Schrijf een review, of bekijk alle reviews