Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Thabto

Thabto Thabto staat voor two heads are better than one. En dat bewijs dit ontwerpersduo uit Londen met hun unieke en veelzijdige assortiment. Het assortiment van dit unieke merk bevat namelijk grappige, leuke en originele cadeau-producten. Het groeiende aanbod van Thabto wordt vandaag de dag wereldwijd verkocht. Dus zoekt u een cadeau? Dan zit u bij Thabto goed! 

Thabto J-peg Kapstok Wasknijpers - Set van 3

16.95

Wat is het precies?

Deze J-peg kapstokken zijn veelzijdig te gebruiken. Aan de haken hangt u jassen, kleding en tassen en in de knijper klikt u leuke accessoires. De kapstok is gemakkelijk te personaliseren met persoonlijke spullen.

De kapstokken worden geleverd in een set van 3 stuks en zijn voorzien van handige magneten. De kapstokken zijn daardoor ook superleuk om op de koelkast te hangen. Handig om bijvoorbeeld uw theedoeken en handdoeken aan op te hangen! Plaats in de knijper leuke foto's, tekeningen, boodschappenlijstjes of notities. 

Hangt u ze toch liever aan een wand? Bevestigingsmateriaal wordt bijgeleverd, dus u hangt ze gemakkelijk zelf op!   

 

Specificaties

Productnummer 111819
Diepte 1,7 cm
Hoogte 16 cm
Breedte 4 cm
Aantal 3 stuks
Designer John Caswell
Inclusief Schroeven/Pluggen
Kleur Beige
Materiaal Hout

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Thabto J-peg Kapstok Wasknijpers - Set van 3. Schrijf een review, of bekijk alle reviews