Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Thabto

Thabto Thabto staat voor two heads are better than one. En dat bewijs dit ontwerpersduo uit Londen met hun unieke en veelzijdige assortiment. Het assortiment van dit unieke merk bevat namelijk grappige, leuke en originele cadeau-producten. Het groeiende aanbod van Thabto wordt vandaag de dag wereldwijd verkocht. Dus zoekt u een cadeau? Dan zit u bij Thabto goed! 

Thabto Buckle Up Sleutelhouder - Gordel Kliksysteem

21.95

Wat is het precies?

Bewaar jouw autosleutels netjes en veilig in deze leuke Buckle Up sleutelhouder. Zo zorg je ervoor dat je nooit meer jouw sleutels kwijtraakt! Bovendien is deze sleutelhouder in de vorm van een gordel een superleuke blikvanger aan de muur. 

Maak de hanger vast aan jouw sleutelbos. Extra handig: de hanger is tevens te gebruiken als flesopener! Klik bij thuiskomst de stalen hanger in de gordel en met een simpele klik haal je hem er weer uit als je weggaat! 

De houder is gemakkelijk  aan de wand te bevestigen door middel van schroeven, pluggen of dubbelzijdig tape. Al deze bevestigingsmaterialen worden meegeleverd.  

Specificaties

Productnummer 111818
Hoogte 15,6 cm
Breedte 5,5 cm
Lengte 3 cm
Inclusief Bevestigingsmateriaal
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Thabto Buckle Up Sleutelhouder - Gordel Kliksysteem. Schrijf een review, of bekijk alle reviews