Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Tado

Tado Tado zet zich in om het energieverbruik te optimaliseren. Ze ontwerpen nieuwe hard- en software voor temperatuurregeling. Door gebruik te maken van slimme technologie hoef je niet zelf de temperatuur te regelen maar heb je eigenlijk een soort assistent die ervoor zorgt dat er verstandig met energie omgegaan wordt. 

Tado Slimme Thermostaat

199.00

Wat is het precies?

De slimme thermostaat van Tado zorgt ervoor dat het warm is, zodra je thuiskomt én dat er bespaard wordt, zodra de laatste bewoner het huis verlaat. Aan de hand van de locatie van je smartphone, de weersomstandigheden en de thermische eigenschappen van je huis die Tado in de loop der tijd leert kennen, is dit mogelijk. Met de slimme thermostaat bespaar je niet voor niets tot 31% op je stookkosten! 

Tado vervangt de aanwezige thermostaat en vormt de verbinding tussen de verwarming, internet en de smartphone. Met behulp van het LED-touch display kan de temperatuur ook via de thermostaat worden ingesteld. 

De Tado app is gratis beschikbaar via de Apple Appstore, Google Play en de Windows Store. Tado werkt met praktisch alle gangbare verwarmingen en is eenvoudig te installeren. Voorwaarde is, dat je woning over een eigen verwarmingsketel beschikt of een verwarmingssysteem per etage heeft. Indien je verwarming niet voorzien is van een bekabelde centrale thermostaat, heb je naast de slimme thermostaat ook de Tado uitbreidingsbox nodig. 
 

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Tado Slimme Thermostaat. Schrijf een review, of bekijk alle reviews