Verberg

Meer afbeeldingen

Swarovski Crystal Beats Koptelefoon by Dr. Dre

999.00

Wat is het precies?

Muziekliefhebbers investeren graag in een goede koptelefoon om de kwaliteit van de muziek hoog te houden. Beats by Dr. Dre maakt dit soort koptelefoons in allerlei vormen en kwaliteitsniveaus, maar geen enkele koptelefoon overtreft de Crystal Rocked Beats op het gebied van luxe en exclusiviteit.
 
De Crystal Rocked Beats vloeit voort uit de samenwerking tussen Beats by Dr. Dre en Swarovski en combineert op die manier de kwaliteit van Dr. Dre met de stijl en elegantie van Swarovski. De 4000 Swarovski kristallen worden met de hand op de koptelefoon gezet en dat is onder andere wat deze limited edition koptelefoon zo speciaal maakt.
 
Afgezien van het feit dat dit product heel stijlvol en chic is, blijft ook de geluidskwaliteit gewaarborgd die zo kenmerkend is voor Dr. Dre. De koptelefoon is gekenmerkt door Beats Accoustic Engine, waardoor hij zo goed mogelijk het echte geluid kan nabootsen. Het geluid van buitenaf wordt er ook mee gefilterd en zo lijkt het met deze koptelefoon alsof je er live bij bent.
 

Specificaties

Productnummer 159745
Kleur Zwart

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Swarovski Crystal Beats Koptelefoon by Dr. Dre. Schrijf een review, of bekijk alle reviews