Verberg

Meer afbeeldingen

  • 300000.00
  • 3799.00
  • 13500.00
  • 4799.00
  • 24500.00
  • 1999.00

Surf Sauna

18000.00

Wat is het precies?

De echte surfers zijn niet per se gebonden aan de zomer, want die zetten ook hun tanden op elkaar om het koude water in de winter te trotseren. Voor deze mensen is de Surf Sauna echt ideaal! De Surf Sauna wordt gemaakt door een kleine groep bekwame ambachtslieden met een liefde voor surfen en kan daarom aan ieders voorkeuren worden aangepast.
 
De Surf Sauna is perfect voor surfers die ’s winters langs de besneeuwde stranden reizen om te kunnen surfen. Na het surfen is er natuurlijk niks beters dan je koude lichaam op te warmen en je spieren te ontspannen in de sauna die gewoon achter je auto hangt. De Surf Sauna kan gemaakt worden voor twee tot acht personen en fungeert zoals een échte sauna.
 
Maar de Surf Sauna is zoveel meer dan een sauna op wieltjes, omdat hij echt gemaakt wordt om winterse omstandigheden te kunnen weerstaan. Het chassis en het ijzerwaar is gemaakt van roestvrij staal om het te beschermen tegen water en zout. Daarnaast zit er aan beide zijden een houder voor een surfplank. Er is zelfs een off-road pakket beschikbaar met wijdere banden en een sneeuwschep voor als hij vast komt te zitten.

En ben jij 's winters niet de grootste fan van surfen, maar houd jij wel van sauna's? Dan kun je de Surf Sauna natuurlijk ook in je tuin zetten en hem overal mee naartoe nemen, waar je ook heen gaat.

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Surf Sauna. Schrijf een review, of bekijk alle reviews