Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Suck UK

Suck UK Suck UK ontwerpt en produceert meubels, verlichting en woonaccessoires met typisch Engelse humor. Het merk kenmerkt zich door een zeer persoonlijke stijl met producten die perfect zijn om cadeau te geven. Het Engelse merk werd in 1999 gelanceerd en heeft inmiddels verschillende onderscheidingen gekregen voor hun innovatieve ontwerpen. Een aantal producten zijn bijvoorbeeld uitgeroepen tot ...lees meer9;Gift of the Year' . inklappen
 • Kermis Suikerspinmachine
  -28%
  34.95 24.95
 • J-me Rewind Bureau Organizer - Blauw
  -49%
  26.75 13.38
 • 32.95 29.95
 • 19.95
 • 13.95 11.95
 • 29.95

Suck UK Water Wars Pistol Game - Watergevecht

28.75 19.95

Wat is het precies?

Vind jij lasergamen of paintballen ook echt geweldig? En vind jij het in de zomer ook niet erg om even af te koelen met een leuk ouderwets watergevecht? Dan is deze Suck UK Water Wars Pistol game echt iets voor jou! Ideaal om in de zomer te spelen met vrienden, familie of buurtgenoten!

De set bestaat uit twee speciale vesten met een witte schietschijf en twee makkelijk hervulbare waterpistolen. De schietschijven op de vesten kleuren rood bij aanraking met water. Schiet je dus je tegenstander af met je waterpistool, dan kleurt zijn schijf rood waar hij geraakt is. Is de gehele schijf rood? Game over voor je tegenstander!

Door meerdere sets te combineren kun je bijvoorbeeld op een hete zomerdag met een groep vrienden of vriendinnen een paar échte watergevechten houden! 

Specificaties

Productnummer 80292
Lengte Waterpistool: 29 cm
Geschikt voor Vesten zijn one size fits all

Wat vind je ervan?

19/6 2015
Rudolph / Zuid Limburg
Ontzettend leuk, je hebt eigenlijk een paar setjes nodig om het met meerdere mensen tegelijk te kunnen doen, dat maakt het paintballen met water! De pistooltjes waren bij ons na een paar keer al lek maar met supersoakers is het nog spannender en de vestjes blijven al drie jaar prima en iedere zomer gebruikt!
21/4 2012
kristof / belgie
best leuk om uit te proberen liefst te gebruiken met meerdere personen.een ding negatief de maat van vesten zijn allemaal dezelfde.
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews