Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Suck UK

Suck UK Suck UK ontwerpt en produceert meubels, verlichting en woonaccessoires met typisch Engelse humor. Het merk kenmerkt zich door een zeer persoonlijke stijl met producten die perfect zijn om cadeau te geven. Het Engelse merk werd in 1999 gelanceerd en heeft inmiddels verschillende onderscheidingen gekregen voor hun innovatieve ontwerpen. Een aantal producten zijn bijvoorbeeld uitgeroepen tot ...lees meer9;Gift of the Year' . inklappen

Suck UK Vogelhuis - Sylvester de Kat

42.50 28.50

Wat is het precies?

Dit vogelhuis van Suck UK lijkt in eerste instantie misschien niet op het meest veilige onderkomen voor jonge vogels. Het huis heeft namelijk de vorm van Sylvester de kat. Maar wees gerust: het is gewoon een fijne plek voor vogels en de kat zal geen vogel kwaad doen. Hij zorgt juist dat de vogels veilig zijn voor andere katten!

Het vogelhuis is vervaardigd uit multiplex en is voorzien van een bodemplaat die je gemakkelijk weg kunt schuiven. Hierdoor kun je zonder veel gedoe het huisje af en toe een grondige schoonmaakbeurt geven.

Specificaties

Productnummer 22010
Diepte 14 cm
Hoogte 20 cm
Breedte 15 cm
Designer John Caswell
Exclusief Bevestigingsmateriaal
Kleur Bruin
Materiaal Hout

Wat vind je ervan?

4/2 2012
Pieternel / Wessem
Zeer net afgewerkt vogelhuis! Had 'm om 20:59 besteld en niet verwacht dat ik m de volgende dag al in huis had! Echte aanrader!!
19/8 2010
Annemieke / Amsterdam
Niet alleen grappig, ook nog eens onverwacht mooi afgewerkt. Perfect product! Je weet nooit precies wat je koopt, via internet. Het kon ook een kaal triplex huisje zijn, dan is 39 euro best veel geld. Maar blijkt een heel mooi afgewerkt vogelhuis. En je kunt het bodemplaatje wegschuiven om het huisje in de herfst schoon te maken. Overtrof mijn verwachtingen.
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews