Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Suck UK

Suck UK Suck UK ontwerpt en produceert meubels, verlichting en woonaccessoires met typisch Engelse humor. Het merk kenmerkt zich door een zeer persoonlijke stijl met producten die perfect zijn om cadeau te geven. Het Engelse merk werd in 1999 gelanceerd en heeft inmiddels verschillende onderscheidingen gekregen voor hun innovatieve ontwerpen. Een aantal producten zijn bijvoorbeeld uitgeroepen tot ...lees meer9;Gift of the Year' . inklappen

Suck UK Oplaadbare Fleslamp - Multi

18.50

Wat is het precies?

Stop met het weggooien van lege flessen, want met deze gekleurde oplaadbare fleslamp van Suck UK tover je ze in een handomdraai om tot een mooie sfeervolle lamp! In de kurken fleslamp, die er overigens uitziet als een flesstopper, is een stralend gekleurd LED licht ingebouwd. Wat je favoriete kleur ook is, bij deze ene lamp kun je kiezen uit wel zeven verschillende tinten. Zeven kleuren in één lamp dus! Leuk voor op de salontafel of voor op de eettafel tijdens een diner. En ook buiten is deze fleslamp top. Waar kaarsen tijdens een warme zomeravond in de tuin uit kunnen gaan door de wind, blijft deze altijd branden. Tip: kies een vintage fles met een mooie kleur en je krijgt een prachtig gekleurd lichteffect.

Is de lamp op? Je kunt de fleslamp gemakkelijk weer opladen in uw computer of een ander apparaat met USB-aansluiting. Het rode lampje gaat uit als de lamp weer is opgeladen, want na slechts 1 uur is de fleslamp weer ready to shine! Je kunt vervolgens drie uur genieten van het licht.

Duurzaam
De kurk van deze fleslamp is duurzaam. De kurk wordt namelijk jaarlijks in lagen geoogst, waardoor er geen schade aan de boom ontstaat en de boom door kan groeien zodat deze jaar na jaar kan oogsten.

Producteigenschappen:
  • Gaat 3 uur mee
  • Opgeladen in 1 uur
  • Oplaadbaar via USB-aansluiting 
  • Gemaakt van duurzaam kurk
  • Past in bijna alle soorten flessen 
  • Kies uit zeven verschillende kleuren
  • Aan/uit draaiknop

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Suck UK Oplaadbare Fleslamp - Multi. Schrijf een review, of bekijk alle reviews