Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Suck UK

Suck UK Suck UK ontwerpt en produceert meubels, verlichting en woonaccessoires met typisch Engelse humor. Het merk kenmerkt zich door een zeer persoonlijke stijl met producten die perfect zijn om cadeau te geven. Het Engelse merk werd in 1999 gelanceerd en heeft inmiddels verschillende onderscheidingen gekregen voor hun innovatieve ontwerpen. Een aantal producten zijn bijvoorbeeld uitgeroepen tot ...lees meer9;Gift of the Year' . inklappen

Suck UK My Life Story Dagboek - Beige

39.95 37.75

Wat is het precies?

Is de zin 'Ik kan wel een boek schrijven over mijn leven' ook van toepassing op jou of vind je het gewoon leuk om alles over je leven op papier te zetten? Met het My Life Story dagboek van Suck UK kun je dit heel gemakkelijk realiseren. Het is een dagboek om alle gebeurtenissen in je leven bij te houden en die je helpt om speciale momenten te onthouden. Je kunt je favoriete films, boeken en muziek opschrijven, maar ook je ambities, doelen en bucket list.

Daarnaast bevat het dagboek een wereldkaart, waarmee je heel eenvoudig en op een leuke manier je gemaakte reizen in kaart kunt brengen. Tevens is er voldoende plek voor je favoriete foto's! Blader om de zoveel tijd eens door het boek heen en haal je mooiste herinneringen weer naar boven.

Dit dagboek is niet alleen heel leuk om voor jezelf te kopen, maar is ook nog eens heel origineel en bijzonder om cadeau te geven!

Let op: het is een Engelstalig dagboek. Het dagboek is opgedeeld in verschillende hoofdstukken:
  • about me... facts about yourself
  • world map... where you have lived and travelled to
  • education... your schools and qualifications
  • awards and achievements... prizes, medals, trophys
  • useful and useless skills... all the skills you have learnt in life
  • jobs... places you have worked
  • 50 things to do before you die... your own life ambitions
  • homes... where you lived and who with
En nog veel meer... 
 

Wat vind je ervan?

15/4 2013
Veerle / Limburg
Dit is een fantastisch boek. We hebben het 4 maanden geleden besteld toen onze zoon is geboren en hebben er al plezier aan gehad. Het is een serieus mooi boek om later aan hem te schenken. Alles is in het Engels maar dat is zo erg niet. Je moet er zelf veel in schrijven en is echt de moeite waard!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews