Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Suck UK

Suck UK Suck UK ontwerpt en produceert meubels, verlichting en woonaccessoires met typisch Engelse humor. Het merk kenmerkt zich door een zeer persoonlijke stijl met producten die perfect zijn om cadeau te geven. Het Engelse merk werd in 1999 gelanceerd en heeft inmiddels verschillende onderscheidingen gekregen voor hun innovatieve ontwerpen. Een aantal producten zijn bijvoorbeeld uitgeroepen tot ...lees meer9;Gift of the Year' . inklappen

Suck UK My Family Kookboek - Rood

29.95

Wat is het precies?

Staat eten bij jouw in de familie altijd centraal? Houden jullie ervan om urenlang met elkaar te tafelen en vinden jullie het leuk om elkaar recepten te proberen? Dan is dit My Family kookboek van Suck UK een aanrader! Het kookboek biedt ruimte aan meer dan 80 recepten. Bovendien staat deze boordevol tips, tabellen en leuke weetjes! Het leuke van dit kookboek is dat er ruimte overblijft om er zelf in te schrijven. Je kunt dit boek dus helemaal personaliseren met leuke teksten, foto's en kaartjes! 

Dit maakt het boek extra speciaal en extra leuk. Vooral, wanneer je dit boek deelt met je vrienden of familie! Geef het boek steeds weer door en laat anderen aantekeningen maken in het kookboek! Zodra het kookboek vol is, hebben jullie een speciaal en gecustomized kookboek met de lekkerste recepten en ideeën. 

 

Specificaties

Productnummer 120607
Breedte 65 cm
Lengte 40 cm
Aantal 1 stuk
Kleur Rood
Materiaal Papier

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Suck UK My Family Kookboek - Rood. Schrijf een review, of bekijk alle reviews