Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Suck UK

Suck UK Suck UK ontwerpt en produceert meubels, verlichting en woonaccessoires met typisch Engelse humor. Het merk kenmerkt zich door een zeer persoonlijke stijl met producten die perfect zijn om cadeau te geven. Het Engelse merk werd in 1999 gelanceerd en heeft inmiddels verschillende onderscheidingen gekregen voor hun innovatieve ontwerpen. Een aantal producten zijn bijvoorbeeld uitgeroepen tot ...lees meer9;Gift of the Year' . inklappen

Suck UK Magnetische Flessenopener - RVS

22.50 14.95

Wat is het precies?

Waar is die flessenopener nou toch wanneer je hem nodig hebt? Met deze magnetische flessenopener van Suck UK hoef je hier niet meer naar te zoeken. Door de magnetische werking kun je hem op een strategische plek in de keuken hangen, bijvoorbeeld aan de koelkast. Wanneer je dan een lekker gekoeld biertje pakt, kun je de dop meteen verwijderen. Handig toch?
 
 

Specificaties

Productnummer 15651
Diepte 3 cm
Breedte 12,5 cm
Lengte 20 cm
Materiaal RVS

Wat vind je ervan?

13/9 2011
Harry / Haarlem
Heb de flesopener net binnen,mooi materiaal,voldoet boven verwachting. Zit als gemonteerd op koelkast,flesjes moeiteloos te openen,blijft op zijn plek. Levering,zoals beloofd ,Perfect. een echte aanrader !!!!!!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews