Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Suck UK

Suck UK Suck UK ontwerpt en produceert meubels, verlichting en woonaccessoires met typisch Engelse humor. Het merk kenmerkt zich door een zeer persoonlijke stijl met producten die perfect zijn om cadeau te geven. Het Engelse merk werd in 1999 gelanceerd en heeft inmiddels verschillende onderscheidingen gekregen voor hun innovatieve ontwerpen. Een aantal producten zijn bijvoorbeeld uitgeroepen tot ...lees meer9;Gift of the Year' . inklappen

Suck UK Krabmat voor Katten - DJ

28.75 24.95

Wat is het precies?

Waarom nog een sullig krabpaaltje voor je kat kopen als je ook met een gave gepimpte versie van de krabmat kan pronken, zoals deze van Suck UK? Wanneer je kat op de plaat krabt, lijkt het net of hij aan het 'DJ-en' is. Dit ziet er erg grappig uit en zal voor veel leuke reacties zorgen. Geef je kat dus een DJ cursus en laat hem thuis zijn talent ontwikkelen. De kat is koning!

De krabmat is niet alleen leuk en bruikbaar voor katten, maar ook prettig voor jezelf. Een krabmat is niet alleen bedoeld voor het onderhoud van de nagels van je kat. Wanneer je je kat aanleert om hier te krabben, blijven je meubels namelijk ook in mooie staat. Zo'n krabmat is dan toch een stuk goedkoper dan de aanschaf van een nieuw meubelstuk.

Kortom: de mat zorgt niet alleen voor een hilarisch schouwspel, maar je helpt jezelf er ook nog mee!

Specificaties

Productnummer 72771
Materiaal Karton

Wat vind je ervan?

30/1 2012
johan / almere
Geniaal
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews