Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Soundmaster

Soundmaster Het Duitse merk Soundmaster is onderdeel van het bedrijf Wörlein, dat in 1968 is opgericht door Horst Wörlein. Soundmaster biedt een ruim assortiment aan audio, zoals radio's en platenspelers. Het merk heeft ook een retro lijn, geïnspireerd op de jaren zestig en zeventig. Radio's in oud jasje met hedendaags kwaliteitsgeluid! 

Soundmaster Wekkerradio met Wake-up Lamp

54.95 53.24

Wat is het precies?

Ben jij ook nooit zo'n held 's ochtends en word je al chagrijnig als je de wekker af hoort gaan? Vanaf nu niet meer met de Soundmaster wekkerradio. Deze wekkerradio is een musthave voor iedereen die 's ochtends het liefst wakker wordt van het zonlicht en de vogeltjes, want dat is wat hij nabootst. 

Je kunt er zelf voor kiezen om wakker te worden gemaakt met natuurgeluiden van vogeltjes en ritselende blaadjes in de wind en met een licht in drie verschillende kleuren dat lijkt op een zonsopkomst. Zowel het licht als het LCD display zijn dimbaar, wat erg handig is voor 's nachts. Er zit ook een radiofunctie en een normale wekfunctie op, dus je heb genoeg opties om mee wakker te worden. 

En als je nog heel eventjes wil blijven liggen, is daar natuurlijk altijd de welbekende, en o zo gevaarlijke, snoozeknop. Bovendien kun je de wekkerradio op afstand bedienen met de meegeleverde afstandsbediening, dus je kunt het licht en geluid aanpassen zonder op te hoeven staan. 

Specificaties

Productnummer 162736
Hoogte 19,3 cm
Breedte 8,9 cm
Lengte 18 cm
Inclusief Afstandsbediening
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Producttype Wekker
Vermogen 230 Volt
Voeding Netstroom
Weergave digitaal

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Soundmaster Wekkerradio met Wake-up Lamp. Schrijf een review, of bekijk alle reviews