Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Soundmaster

Soundmaster Het Duitse merk Soundmaster is onderdeel van het bedrijf Wörlein, dat in 1968 is opgericht door Horst Wörlein. Soundmaster biedt een ruim assortiment aan audio, zoals radio's en platenspelers. Het merk heeft ook een retro lijn, geïnspireerd op de jaren zestig en zeventig. Radio's in oud jasje met hedendaags kwaliteitsgeluid! 

Soundmaster BT550 Bluetooth Speaker - Groen

29.00 26.99

Wat is het precies?

Luister jij het liefst altijd en overal naar muziek? Met deze spatwaterdichte bluetooth speaker van Soundmaster is dat mogelijk! De speaker is ideaal voor in de badkamer, op het strand of bij het zwembad. 

De speaker heeft een bereik van tien meter, waardoor je eenvoudig muziek kunt streamen. Daarnaast beschikt de speaker over een ingebouwde Lithium-ion accu, waarmee je  vier uur naar je favoriete muziek kunt luisteren. Is de speaker leeg? Dankzij de meegeleverde USB-kabel kun je 'm zo weer opladen!

Verder is de BT550 voorzien van een handige zuignap, waarmee je de speaker in no-time kunt bevestigen en heeft de speaker een telefoonfunctie. 

Specificaties

Productnummer 156162
Hoogte 7,8 cm
Breedte 4 cm
Lengte 7,8 cm
Inclusief USB-kabel
Kleur Groen
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Soundmaster BT550 Bluetooth Speaker - Groen. Schrijf een review, of bekijk alle reviews