Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Soho Wheels

Soho Wheels Hoverboard - Zilver

349.95

Wat is het precies?

Zoef door het verkeer met dit hoverboard van Soho Wheels. Dit is een airboard waarmee je je zeer gemakkelijk overal naartoe kunt verplaatsen op een eco-vriendelijke en veilige manier. Hij is voorzien van een krachtige elektromotor, die dus 100% elektrisch is en het milieu niet schaadt. Het zilveren hoverboard heeft een strak design en wordt geleverd inclusief batterij.

Zonder veel inspanning kun je zo van de ene plek naar de andere plek gaan, want het besturen van het hoverboard, ook wel oxboard genoemd, is heel simpel. Je leunt licht naar voren om vooruit te rijden, licht naar achteren om achteruit te gaan. Op die manier bepaal je ook de snelheid, want door verder naar voren of achteren te leunen, ga je ook steeds harder. Zet het gewicht op je linkervoet om naar links te draaien of op je rechtervoet om naar rechts te gaan. Door weer rechtop te gaan staan, stop je het oxboard. De 6,5 inch wielen zijn uitstekend geschikt voor trottoirs en asfalt en zelfs 360 graden om je as draaien. Lekker simpel en toch veilig!

Het hoverboard kan in drie uur helemaal opgeladen worden en met één volle accu kun je tot wel 15 kilometer rijden. Hij heeft een maximum snelheid van 12 kilometer per uur, dus je kunt er lekker mee racen. Het anti-slip oppervlakte en de LED verlichtingen zorgen ervoor dat je er zelfs 's avonds veilig mee kan rijden.

Specificaties

Productnummer 161122
Hoogte 25 cm
Breedte 67 cm
Lengte 26 cm
Inclusief batterij
Kleur Zilver
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Soho Wheels Hoverboard - Zilver. Schrijf een review, of bekijk alle reviews