Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Silverlit

Silverlit Silverlit is sinds 1977 actief in het ontwikkelen van (vooral afstandbestuurbare) speelgoedartikelen voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn begonnen in Hong Kong. De Silverlit producten zijn erkend als goede kwalitatieve producten. Silverlit is ook een van de eerste die een award hebben gekregen van de inspectie. Met een ruime collectie helikopters, vliegtuigen en fluitende digitale vogels hebben ze voor ieder wat wils.

Silverlit Xtwin Lite Vliegtuig - Blauw

39.95

Wat is het precies?

Gek op vliegen? Dan is de Xtwin Lite van Silverlit echt iets voor jou! De Xtwin Lite heeft een sterke 2.4 verbinding, waardoor je er buitenshuis mee op pad kunt gaan. Daarnaast is hij licht van gewicht, waardoor hij over uitstekende vliegeigenschappen beschikt.

De Xtwin Lite heeft verschillende snelheden, waardoor het zowel voor beginnende als gevorderde vliegers leuk is om met dit vliegtuig een vlucht te maken. Verder heeft het vliegtuig een bereik van 25 meter en is hij na gebruik weer gemakkelijk op te laden door middel van de afstandsbediening. De afstandsbediening werkt op vier AA batterijen, deze worden niet meegeleverd. 

 

Specificaties

Productnummer 152911
Hoogte 30 cm
Breedte 9 cm
Lengte 33 cm
Exclusief Batterijen
Kleur Blauw
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Silverlit Xtwin Lite Vliegtuig - Blauw. Schrijf een review, of bekijk alle reviews