Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Silverlit

Silverlit Silverlit is sinds 1977 actief in het ontwikkelen van (vooral afstandbestuurbare) speelgoedartikelen voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn begonnen in Hong Kong. De Silverlit producten zijn erkend als goede kwalitatieve producten. Silverlit is ook een van de eerste die een award hebben gekregen van de inspectie. Met een ruime collectie helikopters, vliegtuigen en fluitende digitale vogels hebben ze voor ieder wat wils.

Silverlit Nano Spy Cam Helikopter - Rood

59.95

Wat is het precies?

Met de Nano Spy Cam helikopter van Silverlit kun je foto's en video's maken tijdens je vlucht! De helikopter heeft een ingebouwde gyro, waardoor hij stil kan blijven hangen en je de meeste scherpe beelden kunt vastleggen. Daarnaast beschikt de helikopter over 3 kanalen en een 2.4Ghz verbinding voor het ongestoord vliegen naar alle richtingen. Het bereik van de helikopter is ongeveer 25 meter.

Met de Nano Spy Cam kun je binnen-, maar ook buitenshuis vliegen. Het is een compacte helikopter die je kunt opvouwen door de staart en rotorbladen in te klappen. Opgevouwen past de helikopter in de controller, zodat je 'm overal mee naartoe kunt nemen. Ideaal!
  
Maar dit is niet het enige: nadat je Nano Spy Cam hebt opgevouwen en in de afstandsbediening hebt geplaatst, kun je de controller ook als fotocamera gebruiken. Hoe tof is dat! De helikopter is eenvoudig op te laden door middel van de meegeleverde USB-kabel. Via de USB-kabel kun je tevens alle foto's en video's overzetten naar je laptop of computer. De oplaadtijd bedraagt 25 minuten en de speeltijd ongeveer 6 minuten. Vliegen maar!

Specificaties camera:
 
  • 640 x 480 Res
  • Ingebouwde ruimte voor SD kaart voor extra opslagruimte (SD-kaart niet inbegrepen).

 

Specificaties

Productnummer 152908
Hoogte 3 cm
Breedte 8 cm
Lengte 12 cm
Kleur Rood
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Silverlit Nano Spy Cam Helikopter - Rood. Schrijf een review, of bekijk alle reviews