Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Silverlit

Silverlit Silverlit is sinds 1977 actief in het ontwikkelen van (vooral afstandbestuurbare) speelgoedartikelen voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn begonnen in Hong Kong. De Silverlit producten zijn erkend als goede kwalitatieve producten. Silverlit is ook een van de eerste die een award hebben gekregen van de inspectie. Met een ruime collectie helikopters, vliegtuigen en fluitende digitale vogels hebben ze voor ieder wat wils.

Silverlit Nano Falcon Xs Helikopter - Oranje

37.95 34.95

Wat is het precies?

Deze helikopter van Silverlit meet slechts 4,5 centimeter en is daarmee de allerkleinste op afstand bestuurbare helikopter ter wereld! Dankzij de 3-kanaals verbinding en de ingebouwde gyrator vlieg je eenvoudig en stabiel naar alle richtingen. 

De Nano Falcon Xs is geschikt voor vliegen binnenshuis en heeft een bereik van 15 meter. Hij wordt geleverd met een handige opbergbox, zodat je de helikopter overal mee naartoe kunt nemen! Via de controller kun je de helikopter eenvoudig opladen. De oplaadtijd bedraagt 25 minuten en de speeltijd ongeveer 6 minuten. De oranje helikopter wordt exclusief 4 AA batterijen voor de afstandsbediening geleverd. 

Specificaties

Productnummer 152930
Breedte 4,5 cm
Exclusief 4 AA batterijen
Inclusief Li-Poly accu
Kleur Oranje
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Silverlit Nano Falcon Xs Helikopter - Oranje. Schrijf een review, of bekijk alle reviews