Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Silverlit

Silverlit Silverlit is sinds 1977 actief in het ontwikkelen van (vooral afstandbestuurbare) speelgoedartikelen voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn begonnen in Hong Kong. De Silverlit producten zijn erkend als goede kwalitatieve producten. Silverlit is ook een van de eerste die een award hebben gekregen van de inspectie. Met een ruime collectie helikopters, vliegtuigen en fluitende digitale vogels hebben ze voor ieder wat wils.

Silverlit Magic Bloom met Bij - Paars

19.95

Wat is het precies?

De Magic Bloom van Silverlit is, zoals zijn naam het al zegt, een magische paarse bloem, die je urenlang kan vermaken. Als je over de bloempot wrijft, gaat ze zingen, dansen en lachen en ze kan zelfs jouw eigen stem gebruiken voor het zingen met de innovatieve opnamefunctie. Geef de Magic Bloom regelmatig water met de magische gieter en ze zal blijven zingen en dansen op jouw favoriete muziek. Als je meerdere bloemen hebt, kunnen ze zelfs zingen en dansen in koor.

Bij deze bloem hoort ook een interactief bijtje dat zelf kan zingen en dansen en, nog belangrijker, de geheime liedjes van de magische bloem prijs kan geven. Zonder deze bij zul je er dus nooit achterkomen wat voor geheime liedjes de bloem nog meer kan zingen. De Magic Bug kan, naast zingen ook zoemen, vliegen en licht geven. Bevestig de bij op het meegeleverde sieraad en je kunt je dierenvriendje overal mee naartoe nemen.

De Magic Bloom en Bug zullen je kamer een vrolijke touch geven en ze zijn zo aanstekelijk dat je automatisch mee staat te dansen en te zingen!

Specificaties

Productnummer 161117
Hoogte 23 cm
Breedte 12,3 cm
Lengte 9 cm
Kleur Paars
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Silverlit Magic Bloom met Bij - Paars. Schrijf een review, of bekijk alle reviews