Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over ShooAway

ShooAway

Shoo Away Insectenverjager

14.95

Wat is het precies?

Buiten eten in de zomer is heerlijk, maar vaak heb je wel last van insecten. Dankzij de ShooAway insectenverjager heb je hier vanaf vandaag geen last meer van! Dit handige apparaat is de enige ter wereld dat vliegende insecten verjaagt zonder vieze geuren, gevaarlijke chemicaliën of dode beestjes op tafel achter te laten. Je kunt hem dichtbij de etenswaren zetten en de strategische vleugels zullen geruisloos roteren om de vliegende insecten te verjagen. Het stille motortje werkt op twee AA batterijen. 

Bovendien is de Shooaway veilig in gebruik, want bij aanraking stoppen de vleugels gelijk met draaien, zodat je niet bang hoeft te zijn met kinderen in de buurt. Bovendien is hij stijlvol vormgegeven, waardoor hij niet opvalt op tafel. Zo kun je voortaan rustig genieten van een barbecue, het kamperen, het avondeten buiten of een picknick zonder al die vervelende beestjes. 

Specificaties

Productnummer 161367
Exclusief Batterijen
Kleur Zwart

Wat vind je ervan?

10/11 2016
Johan / -
Na wat twijfels toch twee shooaway's gekocht. Wat werkt hij goed! Afgelopen zomer bij elke BBQ erg veel plezier van gehad. De vliegen blijven echt weg bij het eten. Erg leuke uitvinding voor relatief een mooie prijs.
6/9 2016
Astrid / -
werkt verrassend goed. ook handig voor op je nachtkastje tegen muggen 's nachts
28/7 2016
Niels / 053
Echt geen vlieg meer op je eten, wij hebben er 2 staan op een buitentafel van 240 x 100 als we daar eten.
6/7 2016
Thomas / Apeldoorn
Handig ding, had geen last meer van vliegen. Je hebt er wel meerdere nodig voor een groot gedekte tafel.
Schrijf een review, of bekijk alle 4 reviews