Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Royal VKB

Royal VKB Royal VKB staat voor innovatieve "food related" lifestyle producten die worden ontworpen in samenwerking met vooraanstaande en opkomende designers. Slimme hulpmiddelen op het gebied van koken, serveren, consumeren en het bewaren van verse producten. Royal VKB speelt met haar uitgebreide assortiment in op de snelle levensstijl van vandaag de dag, de constant veranderende we...lees meernsen van de consument en de verschillende levensstijlen. De producten van Royal VKB zijn niet alleen heel leuk om te krijgen, maar ook origineel om weg te geven! Het merk en haar producten hebben inmiddels verschillende prestigieuze internationale design prijzen gewonnen. Royal VKB " Thoughts For Food"  inklappen

Royal VKB Servettenhouder 13,6 cm - Grey

12.95 11.50

Wat is het precies?

Deze servettenhouder van Royal VKB is een gecombineerde houder voor servetten en prikkertjes, ideaal tijdens het tafelen of een borrel. De servetten en prikkers zijn namelijk altijd binnen handbereik en de houder kan makkelijk worden doorgegeven. De houder is ook heel handig wanneer je buiten aan tafel zit. Doordat de servetten in een houder zitten, zal het niet gebeuren dat de servetten wegwaaien. 

Vul na de borrel of de maaltijd de houder direct bij en plaats deze weer op zijn plek. Wanneer je weer servetten en prikkers nodig hebt, kun je de houder direct op tafel zetten. Zo hoef je niet apart op zoek naar servetten of prikkers. Voor jezelf dus ook erg handig! De servettenhouder is vrij compact en neemt daardoor maar weinig ruimte in. 

De vaas is ontworpen door Officeorigininair, een samenwerking tussen Ivan Kasner en Uli Budde. Hun werk is al meerdere malen beloond met awards. Ze ontwerpen functionele producten, die soms een verrassend design hebben. 

Specificaties

Productnummer 94002
Hoogte 23 cm
Designer Simon Wilkinson
Diameter 9 cm
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Serie Lazy Linda

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Royal VKB Servettenhouder 13,6 cm - Grey. Schrijf een review, of bekijk alle reviews