Verberg

Meer afbeeldingen

Bekijk aantrekkelijke bundels

Aantrekkelijke bundelaanbiedingen

Royal VKB Blob Vaas Set van 2 - Antracite

9,95
18,90
bundelvoordeel -90%
In winkelwagen

Alles over Royal VKB

Royal VKB Royal VKB staat voor innovatieve "food related" lifestyle producten die worden ontworpen in samenwerking met vooraanstaande en opkomende designers. Slimme hulpmiddelen op het gebied van koken, serveren, consumeren en het bewaren van verse producten. Royal VKB speelt met haar uitgebreide assortiment in op de snelle levensstijl van vandaag de dag, de constant veranderende we...lees meernsen van de consument en de verschillende levensstijlen. De producten van Royal VKB zijn niet alleen heel leuk om te krijgen, maar ook origineel om weg te geven! Het merk en haar producten hebben inmiddels verschillende prestigieuze internationale design prijzen gewonnen. Royal VKB " Thoughts For Food"  inklappen

Royal VKB Blob Vaas 16,4 cm - Antracite

9.95

Wat is het precies?

Deze Blob vaas van Royal VKB is een unieke vaas door de vorm en het materiaal. De vaas is namelijk gemaakt van siliconen, waardoor de vaas flexibel en onbreekbaar is. Dit is erg handig wanneer er kleine kinderen of huisdieren in de buurt zijn.

De vaas heeft een hoogte van 16,4 cm. Dit maakt dat de vaas compact is en dus ook overal in huis geplaatst kan worden. Ook in ruimtes waar maar weinig ruimte is. Zo komt de vaas in kleine ruimtes als de badkamer of toilet erg goed tot zijn recht, maar ook in grotere ruimtes. Plaats dan meerdere vaasjes naast elkaar om een mooi effect te creëren. De vaas is speciaal ontworpen voor één bloem. 

De vaas is ontworpen door Officeorigininair, een samenwerking tussen Ivan Kasner en Uli Budde. Hun werk is al meerdere malen beloond met awards. Ze ontwerpen functionele producten, die soms een verrassend design hebben. 

De vaas is zelfs zo onderscheidend dat deze in 2012 een prestigieuze Red Dot Design Award voor product design 2012 heeft gewonnen.

Specificaties

Productnummer 91658
Hoogte 16,4 cm
Designer Officeoriginair
Diameter 13,1 cm
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Serie Blob

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Royal VKB Blob Vaas 16,4 cm - Antracite. Schrijf een review, of bekijk alle reviews