Verberg

Meer afbeeldingen

Vergelijkbaar

Romantische Spa Lights

14.95

Beschikbare uitvoering

Wat is het precies?

Een bad nemen is een perfect moment om even tot rust te komen; deze spa lights geven jouw badmoment nog extra sfeer en romantiek. De spa lights zijn waterproof en veranderen de badkamer tot een ruimte waar iedereen wel zou willen zijn!

Je krijgt 2 Spa Lights in een pak en ze gebruiken ieder 2 AAA-batterijen (niet inclusief). Hiermee branden de lichtjes tenminste 120 uur. Het aan/uit knopje is gemakkelijk te bereiken. Ook zijn ze gemakkelijk te bevestigen door middel van een zuignap. Je kunt de spa lights zelfs op het water laten drijven.
 
Let op: Deze set bevat 2 spa lights. Deze worden in een willekeurige kleur geleverd. Het is helaas niet mogelijk een specifieke kleur naar keuze te bestellen.

 

Specificaties

Productnummer 13570
Hoogte 4,5 cm
Aantal 2 stuks
Diameter 7 cm
Exclusief 2 x AAA batterijen
Geschikt voor Badkamer
Voeding 2 x AAA batterijen

Wat vind je ervan?

8/4 2008
Jordi / Antwerpen
Goedkoop, sfeervol en compact. Perfect! Komt daar dan ook nog is bij dat de leveringstijd naar België ook nog is uitstekend is. Zowel de winkel als dit product kan ik aan iedereen aanraden!
28/10 2007
Arrie / Nijmegen
Super! We gebruiken ze iedere keer, geeft veel sfeer en straalt warmte uit. Goed kado voor de badderfan. Batterijen gaan ook lang mee. Heb ze al een jaar en doen het alle 6 nog steeds
22/9 2007
Cherrel / Doorn
Ik heb de spa lights een tijdje geleden gekregen en het is nu echt heel gezellig om in bad te zitten. De lichtjes geven een hele gezellige sfeer in bad!
Schrijf een review, of bekijk alle 3 reviews