Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over WowWee

WowWee WowWeeis een belangrijke ontwikkeld technologische speelgoed robots. Het bedrijfWowWee is oa. werkzaam in Hong Kong, Californië en Montreal. WowWee werd opgericht in 1988 opgericht als onderzoek en ontwikkeling bedrijfdie de technologische kennis wilde toepassen in de speelgoedwereld. WowWeeheeft al een aantal fantastische producten op de markt gezet zoals de Power Rangerpower gloves, Elektrische Dino T-REX...lees meer en de wereldberoemde Megabyte Dog.  Sinds2007 heeft WowWee verschillende nieuwe producten uitgebracht die wereldwijdbejubeld werden. Zo werd de FlyTech (het eerste radiografischbestuurbare vlieg)  uitgeroepen tot besteuitvinding van het jaar door het blad TIME. Daarnaast heeft WowWee al diversepratende. Zingende en lopende robotbeesten op de markt gebracht die wereldwijdbejubeld worden. inklappen

REV High Tech Robot Auto's - Set van 2

129.95 109.95

Wat is het precies?

De Robotic Enhanced Vehicles (REV) zijn twee coole, high tech robot auto's, ontworpen voor urenlang speelplezier. De auto’s zijn gemaakt voor een echte racewedstrijd, dus download de app en je bent klaar om te gaan. Je kunt ze besturen via bluetooth met je smartphone of tablet om tegen je vrienden of tegen de computer te spelen. 

De racemonsters hebben een onafhankelijke wielaandrijving en maken gebruik van GPS tracking. De ene auto is wit met blauw en de andere is zwart met rood. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf acht jaar en garanderen urenlang speelplezier. Ze werken op 4 AA batterijen van 1,5 volt. 
 

Specificaties

Productnummer 167737
Aantal 2 stuks
Exclusief Batterijen
Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar
Kleur multi
Materiaal Kunststof
Voeding 4 x AA batterijen

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de REV High Tech Robot Auto's - Set van 2. Schrijf een review, of bekijk alle reviews