Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Gizzy's

Vergelijkbaar

Regenboog Projectielamp

19.95 14.95

Wat is het precies?

 

Droom je ook altijd weg als je een prachtige regenboog buiten ziet, maar word je dan weer naar de realiteit gesleept als er ook regendruppels vallen? Dat is met deze regenboog projectielamp voorbij! Deze stijlvolle lamp geeft je een mooie regenboog zonder de regen en/of onweer, dus wegdromen lukt gemakkelijk.
Een serie van ledlampjes in de boog schijnen tegen een speciale spiegel waardoor er een prachtige regenboog ontstaat op je muur of plafond. Het is mooi om naar te kijken en kinderen houden ervan! Voor het beste resultaat gebruik je de projectielamp in het donker met een witte muur. Je kan de regenboog activeren en deactiveren door je hand onder de projectiesensor te zwaaien. Er zit ook een automatische uitknop op die na 10 minuten de regenboog lamp uitzet ter besparing van de batterijen.

Specificaties

Productnummer 17116
Hoogte 9,5 cm
Breedte 9,5 cm
Lengte 24 cm
Aantal 2 verschillende standen; stand 1: een kleur tegelijk; stand 2: allemaal verschillende kleuren
Geschikt voor vanaf 5 jaar
Voeding 4 x AAA(niet inbegrepen)

Wat vind je ervan?

7/9 2016
Dieuwke / -
Je moet hem even goed positioneren op een knap stukje muur. Maar geeft het lichtje een mooi effect!
29/10 2008
lies / Arkel
Een vriendin van me is opnieuw getrofen door kanker... Ze is een bikkel, gaat er weer voor en heeft met de regenboog een heel bijzondere klick.. De kleuren geven haar moed en kracht en als ze in put zit, kijkt ze er steeds erg naar uit en vindt er troost in. Dus niet zo moeilijk, voor haar een perfekt kado.
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews