Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Raumgestalt

Raumgestalt Raumgestalt biedt kleine ambachtelijke bedrijven de mogelijkheid om onder de vleugel van Raumgestalt hun ambachtelijk vervaardigde producten aan consumenten aan te bieden. Vakmanschap en mooie producten staan centraal in deze organisatie. De producten moeten inspirerend, begrijpbaar, functioneel en creatief zijn. Hierbij worden veelal materialen uit de omgeving gebruikt. Het merendeel van de collectie komt ...lees meerdus uit het zuidelijke Schwarzwald. inklappen

Raumgestalt Shining Bright Zakje Licht Waxinelichthouder

8.50

Wat is het precies?

Sfeer creëren in je interieur kan zo simpel zijn, net als een zakje licht. Het pakketje bestaat uit 4 zakjes en 4 waxinelichten en ijzerdraad. Je kunt de zakjes dus ophangen of neerzetten, net wat je wilt. Bovendien zijn de zakjes zowel binnen als buiten neer te zetten. Sfeervol de Kerstdagen in of geniet van het kaarslicht op een zwoele zomeravond.

De zakjes zijn gemaakt van Tyvek en voelen aan als papier. Tyvek is een veilig, synthetisch materiaal dat niet scheurt, vloeistofdicht is, maar wel waterdamp doorlaat.

Het is aan te raden, wanneer je de zakjes licht binnen wilt gebruiken, er een waxinelichthouder in te plaatsen. 

Specificaties

Productnummer 106024
Inclusief 4 zakjes/4 waxinelichten
Kleur Wit
Materiaal Papier
Serie Shining Bright

Wat vind je ervan?

10/1 2017
Jakko / Ruurlo
Je kan ze leuk ophangen. Ze geven een leuk effect als je gezellig buiten zit. Ik zou wel gelijk 2 setjes ophangen voor een leuk effect.
24/9 2014
GC / Nederland
Een warm en licht welkom in de komende donkere dagen! Leuk om te krijgen maar nóg leuker om te geven!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews