Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Qualy

Qualy De producten van Qualy zijn praktisch, kleurrijk en ze zullen u doen glimlachen! Qualy maakt alledaagse producten uniek door hun leuke design, maar ook omdat de producten van Qualy meestal iets grappigs of iets liefs hebben. Het merk is gevestigd in Bangkok in het exotische Thailand en werkt volgens de slogan: 'living with styles'.  

Qualy Thirsty Bird Waterdispenser Groot - Wit

56.95

Wat is het precies?

Deze Thirsty Bird waterdispenser van Qualy maakt water drinken leuk en gemakkelijk! Zet de waterdispenser op je eettafel of werkplek en tap eenvoudig een glas. De dispenser is niet alleen handig, maar ziet er dankzij het witte vogeltje ook nog eens leuk uit. Zo vergeet je nooit meer om voldoende water te drinken!

De waterdispenser beschikt over een drie liter tank met ijsreservoir om de inhoud heerlijk koel te houden. Geniet op ieder moment dus van een lekker koud glas water! De waterdispenser wordt geleverd met een koppelstuk, zodat je ook kleinere flessen kunt aansluiten. 

Specificaties

Productnummer 90480
Hoogte 23 cm
Breedte 18,5 cm
Lengte 17,5 cm
Inclusief IJsreservoir, tank
Inhoud 3 liter
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Serie Thirsty Bird
Vaatwasserbestendig Nee

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Qualy Thirsty Bird Waterdispenser Groot - Wit. Schrijf een review, of bekijk alle reviews