Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Qualy

Qualy De producten van Qualy zijn praktisch, kleurrijk en ze zullen u doen glimlachen! Qualy maakt alledaagse producten uniek door hun leuke design, maar ook omdat de producten van Qualy meestal iets grappigs of iets liefs hebben. Het merk is gevestigd in Bangkok in het exotische Thailand en werkt volgens de slogan: 'living with styles'.  

Qualy Sparrow Sleutelhouder Duo - Zwart

21.50

Wat is het precies?

Ben jij ook altijd je sleutels kwijt? Met deze originele sleutelhouder van Qualy hoef je nooit meer te zoeken naar je sleutels! Je kunt je sleutels bij thuiskomst netjes in het vogelhuisje hangen. Aan de vogeltjes zit een ring om je sleutels te bevestigen. Een hele praktische en tegelijkertijd decoratieve oplossing voor het opbergen van je sleutels. Het vogeltje is tevens te gebruiken als fluitje. Altijd handig aan je sleutelbos!

De zwart-witte sleutelhouder is bijvoorbeeld leuk om cadeau te geven aan iemand die gaat samenwonen. Het huisje kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd met behulp van een plakstrip of door middel van een schroefje. 

Specificaties

Productnummer 90479
Diepte 5 cm
Hoogte 7 cm
Breedte 9,5 cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Vorm Rechthoek

Wat vind je ervan?

19/11 2013
Casey / Antwerpen
Heel erg schattig kadootje om te geven. Vogeltjes zijn gemakkelijk terug te plaatsen, fluitjes werken goed. Het huisje viel wel iets kleiner uit dan ik in gedachten had.
8/4 2013
Jacqueline / Oss
Wat een uitvinding. Voor ieder kind een eigen huisje en voor papa en mama een duo-huisje. Hang ze op in de buurt van de voordeur en niemand is ooit zijn sleutels meer kwijt!!
Schrijf een review, of bekijk alle 2 reviews