Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Qualy

Qualy De producten van Qualy zijn praktisch, kleurrijk en ze zullen u doen glimlachen! Qualy maakt alledaagse producten uniek door hun leuke design, maar ook omdat de producten van Qualy meestal iets grappigs of iets liefs hebben. Het merk is gevestigd in Bangkok in het exotische Thailand en werkt volgens de slogan: 'living with styles'.  

Qualy Sparrow Kapstokhaak Set van 2 - Groen/Wit

13.95

Wat is het precies?

Ben je op zoek naar originele kapstokhaken? Dan zit je met de Sparrow kapstokhaken van Qualy goed! Hang ze aan de muur van de kinderkamer, de hal of de keuken en creëer direct een sfeervol en functioneel geheel. De groene vogeltjes geven deze haken een frisse en vrolijke look! Het ene vogeltje kijkt recht vooruit en de ander kijkt opzij voor een speels effect. 

Je kunt de kapstokhaken gebruiken voor je jassen, maar ze lenen zich ook goed voor het ophangen van handdoeken of theedoeken. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen door middel van een schroefje. 

 

Specificaties

Productnummer 131507
Hoogte 8,5 cm
Breedte 5 cm
Lengte 5 cm
Kleur Groen
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Qualy Sparrow Kapstokhaak Set van 2 - Groen/Wit. Schrijf een review, of bekijk alle reviews