Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Pure Acoustics

Pure Acoustics Pure Acoustics begon in 1994 met het produceren van speakers. Een hoge kwaliteit én een mooi design staat bij Pure Acoustics centraal. De audio producten zijn ideaal voor in huis, maar vaak ook gemakkelijk mee te nemen! 

Pure Acoustics Hipbox Mini Speaker - Grijs

24.95

Wat is het precies?

De HipBox-mini van Pure Acoustics is een unieke portable bluetooth luidspreker waarmee je overal en altijd van je favoriete muziek kunt genieten. Deze compacte en draagbare speaker speelt muziek af met een hoge kwaliteit dankzij de geavanceerde technologie. De speaker werkt op een oplaadbare lithium-ion batterij, die het mogelijk maakt om tot vier uur lang non-stop muziek te luisteren en als hij leeg is, kun je hem snel opladen met de meegeleverde USB kabel. 

Via de universele 3.5'' mm ingang, is de grijze Hipbox eenvoudig aan te sluiten op de diversen muziekbronnen, zoals onder andere bluetooth, radio, MP3-spelers, smartphones, laptops, iPads, iPhones, iPods, USB-stuurprogramma's en micro SD-kaarten. Met zoveel mogelijkheden weet je straks gewoon niet meer welke muziek je moet kiezen!

De speaker is geschikt voor een oplaadbare lithium-ion batterij.

Specificaties

Productnummer 162729
Hoogte 6 cm
Breedte 5,5 cm
Lengte 14,6 cm
Inclusief Audiokabel en USB kabel
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Snoerloos Ja, met bereik tot 9 meter
Snoerloos1 ja, met bereik tot 9 meter
Vermogen 6 Watt
Voeding Accu

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Pure Acoustics Hipbox Mini Speaker - Grijs. Schrijf een review, of bekijk alle reviews