Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Puhlmann

Puhlmann Puhlmann produceert zeer afwisselende consumentenproducten. Puhlmann wil graag smaak en stijl uitstralen. De Puhlmann collectie is voort gekomen uit eigen creativiteit en de creativiteit van anderen. Puhlman streeft zeer naar duurzaamheid en differentiatie, ideaal om als geschenk te  geven, maar natuurlijk ook voor eigen gebruik.

Puhlmann Wand Tijdschriftenrek met 9 vakken - Zwart

119.95 99.95

Wat is het precies?

Vindt u het ook zo zonde om uw mooie tijdschriften te laten verdwijnen op een grote stapel? U kunt nu uw mooiste tijdschriften netjes en overzichtelijk presenteren in het tijdschriftenrek van Puhlmann. Het tijdschriftenrek is ontworpen door Remco van der Leij en heeft 9 vakken, zodat u uw favoriete tijdschriften hun verdiende plekje kunt geven.

U kunt, afhankelijk van de dikte van het tijdschrift, meerdere tijdschriften in een vak kwijt. Het tijdschriftenrek van Puhlmann is gemakkelijk aan de wand te bevestigen en een echt sieraad in uw interieur! Leuk voor thuis en op het werk.

Bent u niet zo van de tijdschriften en heeft u wel andere leuke spulletjes die u graag wilt presenteren? Dan kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om deze in het tijdschriftenrek te plaatsen. Zo krijgen bijvoorbeeld uw souveniers en kaartjes van die leuke vakantie ook een mooi plekje aan de muur!


 

Specificaties

Productnummer 57854
Diepte 7 cm
Hoogte 98 cm
Breedte 53 cm
Designer Remco van der Leij
Inclusief Pluggen en schroeven
Kleur Zwart
Materiaal Metaal
Vorm Rechthoek

Wat vind je ervan?

22/1 2014
Gerda / mechelen
Je zou haast je tijdschriften vergeten lezen omdat je gewoon blijft kijken naar zo'n mooi rek!!!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews