Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over POWERplus

PowerPlus Sephia Solar USB Power Bank - 9000 mAh

89.00

Wat is het precies?

De Sephia van PowerPlus is een hoge capaciteit Solar USB Power Bank met een interne batterij van maar liefst 9.000 mAh. De powerbank kan worden opgeladen met zonne-energie (1.25W zonnecel), maar ook met de geïntegreerde USB kabel.

De Sephia heeft twee USB uitgangen, één voor lage output op 1A en één hoge output op 2A. Hierdoor is de Sephia geschikt om zowel smartphones en tablets op te laden. Met de geïntegreerde USB kabel met micro uitgang en de iPhone 5/6 ingebouwde connector tip, kunnen ook iPhones en iPads opgeladen worden.

De hoge capaciteit powerbank heeft bovendien een ingebouwde heldere 30 LED Licht Strip en een LCD display met achtergrondverlichting waarop de resterende batterij capaciteit wordt weergegeven en de laadstroom bij zowel opladen als ontladen. Een multifunctionele schakelaar bedient de verschillende functies en door de geïntegreerde ophang haken kan de Sephia Power Bank overal worden opgehangen en dus handig om overal mee naar toe te nemen.

Een gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd met de powerbank. 

Specificaties

Productnummer 179276
Hoogte 16,6 cm
Breedte 1,6 cm
Lengte 8,5 cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de PowerPlus Sephia Solar USB Power Bank - 9000 mAh. Schrijf een review, of bekijk alle reviews