Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over RPM Powerball

Powerball 280 Hz Autostart V2 Pro Powerball

49.95

Wat is het precies?

De spliksplinter nieuwe NSD 280Hz Autostart Pro Powerball (de PB-688AC) met 'onbreekbaar zelfstartend binnenwerk' en 'battery-free' speedcounter: de nieuwste Powerball innovatie. Deze nieuwe Autostart Powerball kan net als zijn voorganger zonder startkoordje gestart worden: ideaal voor iedereen die niet met een startkoordje overweg kan of wil. Het Autostart mechanisme maakt het daardoor mogelijk voor iedereen om vanaf het eerste gebruik de Powerball succesvol op toeren te krijgen, en dat met 1 hand. Doordat de Powerball van binnen hard gaat draaien wordt hij voor jou steeds zwaarder om vast te houden en werkt de Powerball dus eigenlijk als een compact gewicht! Als deze Powerball op z'n hardst toeren maakt, weegt hij 14,6 kilogram.

Door het nieuwe binnenwerk is deze powerball ook niet meer gevoelig voor het laten vallen en zijn batterijen voor de speedcounter niet meer nodig en kun je nu zelfs in het donker je score aflezen vanwege de backlit display. Het zwaardere binnenwerk maakt deze Powerball bovendien buitengewoon geschikt voor fitness, work-out en therapie doeleinden. Deze Powerball wordt geleverd inclusief handleiding.

Specificaties

Productnummer 132345
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Powerball 280 Hz Autostart V2 Pro Powerball. Schrijf een review, of bekijk alle reviews