Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Philips

Philips Phillips is een Nederlands elektronicaconcern met een hoofdvestiging in Amsterdam. De roots van het bedrijf liggen echter in Eindhoven. Vader en zoon Philips begonnen daar de eerste gloeilampenfabriek. Hiermee is het bedrijf groter en groter geworden en trok werknemers van heinde en verre aan om voor hen te komen werken. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van verlichting maar...lees meer ook innovatie is een belangrijke groeipijler. Philips richt zich nu op vier hoofdindustriegroepen: verlichting, consumenten lifestyle, gezondheid en innovatie.  inklappen

Philips Wake-up Bedlamp

69.99 62.95

Wat is het precies?

De combinatie van lichttherapie en geluid geïntegreerd in de Wake-up light van Philips maken je op een natuurlijke en gezonde manier wakker. De kleur van het ochtendlicht verandert langzaam van zacht ochtendrood via warm oranje in helder geel licht. Deze Philips lamp heeft 10 verschillende helderheidsinstellingen om de lamp helemaal naar jouw smaak in te kunnen stellen.

Specificaties

Productnummer 137263
Diameter 11,5 cm
Inclusief Tuitfilter
Inhoud 1,5 L
Kleur Wit
Materiaal Kunststof
Serie Viva
Snoerloos nee, snoer van 0,75 m
Snoerloos Nee, snoer van 1,5 m
Vermogen 1850-2200 W
Voeding 220-240 V

Wat vind je ervan?

29/5 2016
Ella / Holland
Heerlijk wakker worden met deze wekker/lamp. Ik sliep in een hotel waarin ze deze gebruikten. De lamp geeft langzaam steeds meer licht waardoor je heel natuurlijk wakker word en je lekker uitgerust met je dag kan beginnen. Een grote aanrader voor mensen die onmogelijk hun bed uitkomen!
Schrijf een review, of bekijk alle 1 reviews