Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Philips

Philips Phillips is een Nederlands elektronicaconcern met een hoofdvestiging in Amsterdam. De roots van het bedrijf liggen echter in Eindhoven. Vader en zoon Philips begonnen daar de eerste gloeilampenfabriek. Hiermee is het bedrijf groter en groter geworden en trok werknemers van heinde en verre aan om voor hen te komen werken. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van verlichting maar...lees meer ook innovatie is een belangrijke groeipijler. Philips richt zich nu op vier hoofdindustriegroepen: verlichting, consumenten lifestyle, gezondheid en innovatie.  inklappen

Philips SensoTouch Scheerapparaat - 3D

239.95 179.00

Wat is het precies?

Het Philips SensoTouch 3D scheerapparaat heeft een unieke contourdetectietechniek waarmee je geen enkel plekje in je gezicht overslaat, terwijl het V-Track-systeem de haren in de beste snijpositie brengt voor het gladste resultaat. Het scheerapparaat buigt in acht verschillende richtingen voor een superieur resultaat. De Super Lift & Cut-actie tilt de haren op voor comfortabel en nauwkeurig scheren.

De Aquatec technologie zorgt ervoor dat je ook aangenaam droog en verfrissend nat kunt scheren. En voor de hipsters onder ons: dit Philips apparaat beschikt over een precisietrimmer voor je snor en bakkebaarden. Ook fijn: je kunt het SensoTouch 3D scheerapparaat 50 minuten draadloos gebruiken na één uur opladen. Handig: het Philips scheerapparaat beschikt over een reinigingsindicator, batterij-bijna-leeg indicator en reisvergrendelingsindicator.

Specificaties

Productnummer 137266
Inclusief Precisietrimmer en reis etui
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof
Serie SenseoTouch 3D
Vermogen 9 W

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Philips SensoTouch Scheerapparaat - 3D. Schrijf een review, of bekijk alle reviews