Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Philips

Philips Phillips is een Nederlands elektronicaconcern met een hoofdvestiging in Amsterdam. De roots van het bedrijf liggen echter in Eindhoven. Vader en zoon Philips begonnen daar de eerste gloeilampenfabriek. Hiermee is het bedrijf groter en groter geworden en trok werknemers van heinde en verre aan om voor hen te komen werken. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van verlichting maar...lees meer ook innovatie is een belangrijke groeipijler. Philips richt zich nu op vier hoofdindustriegroepen: verlichting, consumenten lifestyle, gezondheid en innovatie.  inklappen

Philips Hue White Ledlamp - Enkel

19.95

Wat is het precies?

De Philips Hue White ledlamp geeft jouw woon- of slaapkamer een prachtig warm en bovendien dimbaar licht dat je kunt bedienen vanaf je smartphone of tablet. De Hue White lamp is slim, intuïtief en gemakkelijk in gebruik. De lampen zijn volledig dimbaar zodat je geen dure dimmers in je muur hoeft te installeren. Vervang simpelweg je huidige gloeilampen met de Philips Hue White lamp. 

Daarnaast zijn er steeds meer applicaties te downloaden van externe ontwikkelaars om creatieve lichtschema's te gebruiken voor je Philips Hue White ledlamp. Zo kun je je lampen laten synchroniseren met binnenkomende e-mails of tweets of kun je ze linken aan andere signalen van online kanalen. 

Ook handig: wanneer je moet overwerken of lekker de stad in bent en je komt laat thuis, kun je alvast het licht thuis aanzetten zodat het lijkt alsof er toch iemand thuis is. Fijn wanneer je op vakantie bent! En als je niet graag in een donker huis wilt thuis komen, dan zet je gewoon van tevoren je Philips lampen aan. 

Wanneer je 's ochtends moeilijk uit bed kunt komen, dan kun je de Hue Lux lamp ook als wake-up light gebruiken. Zet de timer aan en laat hem langzaam harder schijnen: net zoals een zonsopgang! Andersom kun je hem ook gebruiken: laat hem langzaam zachter branden zodat je op een heel natuurlijke manier in slaap zult vallen. 

Let op: dit item kan niet zonder de Philips Bridge gebruikt worden. 

Specificaties

Productnummer 125712
Aantal 1 stuk
Exclusief Philips 'Bridge'
Fitting E27
Gewicht 200 gr
Kleur Wit
Materiaal glas
Producttype Ledlamp
Serie Hue Lux
Vermogen 9 Watt

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Philips Hue White Ledlamp - Enkel. Schrijf een review, of bekijk alle reviews