Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Philips

Philips Phillips is een Nederlands elektronicaconcern met een hoofdvestiging in Amsterdam. De roots van het bedrijf liggen echter in Eindhoven. Vader en zoon Philips begonnen daar de eerste gloeilampenfabriek. Hiermee is het bedrijf groter en groter geworden en trok werknemers van heinde en verre aan om voor hen te komen werken. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van verlichting maar...lees meer ook innovatie is een belangrijke groeipijler. Philips richt zich nu op vier hoofdindustriegroepen: verlichting, consumenten lifestyle, gezondheid en innovatie.  inklappen
 • 3D Lamp - Voetbal
  -16%
  29.95 24.95
 • La Chaise Longue Bolhoed Hanglamp - Zwart
  -37%
  99.95 62.95
 • 299.00
 • Tetris Lamp - 7-delig
  -20%
  49.95 39.95
 • Moon In My Room - Maanlamp
  -16%
  29.95 24.95
 • 59.95 57.95

Philips Hue Tap Lichtschakelaar - Wit

59.95 59.00

Wat is het precies?

Met één tikje op de Philips Hue Tap lichtschakelaar speel je eenvoudig je favoriete Hue scenes af. Je kan hem overal neerzetten of ronddragen: je hebt geen snoeren, elektra of batterijen nodig: de Tap schakelaar wordt gevoed door jouw aanraking dankzij kinetische energie. Kortom, de Tap schakelaar is superhandig voor alledaags gebruik! 

Je bedient jouw Hue lichten met slechts een druk op de knop! Bovendien kun je de vier knoppen zelf functies toewijzen. Gebruik één voor je favoriete lichtscene, één voor een lichtrecept of één om alle, of enkele, lampen uit te zetten. Het is helemaal aan jou om in te stellen hoe je wilt! 

Dankzij de meegeleverde muurbeugel met plakker kun je de Philips Hue Tap lichtschakelaar binnen vijftien seconden installeren, zonder dat je gaten hoeft te boren. Fijn! 

De Hue Tap lichtschakelaar van Philips combineert de flexibiliteit van een afstandsbediening met het gemak van een traditionele lichtschakelaar.

Specificaties

Productnummer 125713
Exclusief Lichtbron
Geschikt voor Max. 50 lampen
Gewicht 200 gr
Inclusief Dimfunctie
Kleur Wit
Materiaal glas
Serie Hue Tap

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Philips Hue Tap Lichtschakelaar - Wit. Schrijf een review, of bekijk alle reviews