Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Philips

Philips Phillips is een Nederlands elektronicaconcern met een hoofdvestiging in Amsterdam. De roots van het bedrijf liggen echter in Eindhoven. Vader en zoon Philips begonnen daar de eerste gloeilampenfabriek. Hiermee is het bedrijf groter en groter geworden en trok werknemers van heinde en verre aan om voor hen te komen werken. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van verlichting maar...lees meer ook innovatie is een belangrijke groeipijler. Philips richt zich nu op vier hoofdindustriegroepen: verlichting, consumenten lifestyle, gezondheid en innovatie.  inklappen

Philips Hue Ledlamp - Enkel

59.95

Wat is het precies?

De Philips Hue ledlamp geeft jouw woon- of slaapkamer een prachtig warm en bovendien dimbaar licht dat je kunt bedienen vanaf je smartphone of tablet. De Hue lamp is slim, intuïtief en gemakkelijk in gebruik. De lampen zijn volledig dimbaar zodat je geen dure dimmers in je muur hoeft te installeren. Vervang simpelweg je huidige gloeilamp met de Philips Hue lamp. 

Nog een gave functie van de Philips Hue ledlamp: maak een foto van je favoriete lichtsetting in jouw huis zodat de applicatie op je smartphone of tablet verschillende wijzers verschijnen die elke Philips lamp vertegenwoordigen. Sleep de wijzer naar de gewenste kleur en de Hue ledlamp zal zich meteen aanpassen! Zo kan je ook je favoriete lichtschema's opslaan en bewaren, of je deelt ze met de rest van Hue gemeenschap online! 

Wanneer dat ene rapport écht af moet, of als de kids huiswerk aan het maken zijn, komt de 'concentratie'-instelling wel heel goed van pas. De Philips Hue ledlamp verandert het contrast en helderheid optimaal zodat je gefocused en alert kunt werken. Deze setting is ook op scholen getest en hielp kinderen inderdaad beter te werken! 

Ook handig: wanneer je moet overwerken of lekker de stad in bent en je komt laat thuis, kun je alvast het licht thuis aanzetten zodat het lijkt alsof er toch iemand thuis is. Fijn wanneer je op vakantie bent! En als je niet graag in een donker huis wilt thuis komen, dan zet je gewoon van tevoren je Philips lampen aan. 

Wanneer je 's ochtends moeilijk uit bed kunt komen, dan kun je de Hue lamp ook als wake-up light gebruiken. Zet de timer aan en laat hem langzaam harder schijnen: net zoals een zonsopgang! Andersom kun je hem ook gebruiken: laat hem langzaam zachter branden zodat je op een heel natuurlijke manier in slaap zult vallen. 

De 'energie'-setting helpt je energielevel een tandje omhoog te doen: de Hue lampen zullen je doen baden in een helder en levendig licht voor extra pit. Daarnaast heeft Philip Hue ledlamp een fijne 'lees'-setting en 'ontspan'-instelling. Zo is heb je op elk moment van de dag perfect passend licht! 

Let op: dit item kan niet zonder de Philips Bridge gebruikt worden. 

Specificaties

Productnummer 125708
Exclusief Philips 'Bridge'
Fitting E27
Gewicht 200 gr
Kleur Grijs
Materiaal glas
Producttype Ledlamp
Serie Hue
Vermogen 9 Watt

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Philips Hue Ledlamp - Enkel. Schrijf een review, of bekijk alle reviews