Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Philips

Philips Phillips is een Nederlands elektronicaconcern met een hoofdvestiging in Amsterdam. De roots van het bedrijf liggen echter in Eindhoven. Vader en zoon Philips begonnen daar de eerste gloeilampenfabriek. Hiermee is het bedrijf groter en groter geworden en trok werknemers van heinde en verre aan om voor hen te komen werken. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van verlichting maar...lees meer ook innovatie is een belangrijke groeipijler. Philips richt zich nu op vier hoofdindustriegroepen: verlichting, consumenten lifestyle, gezondheid en innovatie.  inklappen

Philips Friends of Hue Lichtstrip - Enkel

59.95

Wat is het precies?

De Philips Friends of Hue lichtstrip geeft jouw woon- of slaapkamer een prachtig warm en bovendien dimbaar licht dat je kunt bedienen vanaf je smartphone of tablet. Creëer een extra dimensie voor mooie bouwkundige elementen van jullie huis of speciale woonitems vanaf de onderkant. Dankzij de Philips Friends of Hue serie kun je je interieur eenvoudig een heel andere look geven! 

Nog een gave functie van de Philips Friend of Hue lichtstrip: maak een foto van je favoriete lichtsetting in jouw huis zodat de applicatie op je smartphone of tablet verschillende wijzers verschijnen die elke Philips strip vertegenwoordigen. Sleep de wijzer naar de gewenste kleur en de Friends of Hue lichtstrip zal zich meteen aanpassen! Ook van bestaande foto's (van bijv. de zonsondergang op Hawaii) kun je de lichtsetting zó in jullie woonkamer overnemen. Daarnaast kun je je favoriete lichtschema's opslaan en bewaren, of je deelt ze met de rest van Hue gemeenschap online! 

Ook handig: wanneer je moet overwerken of lekker de stad in bent en je komt laat thuis, kun je alvast het licht thuis aanzetten zodat het lijkt alsof er toch iemand thuis is. Fijn wanneer je op vakantie bent! En als je niet graag in een donker huis wilt thuis komen, dan zet je gewoon van tevoren je Philips lichtstrip aan. 

Wanneer je 's ochtends moeilijk uit bed kunt komen, dan kun je de Friends of Hue lichtstrip ook als wake-up light gebruiken. Zet de timer aan en laat hem langzaam harder schijnen: net zoals een zonsopgang! Andersom kun je hem ook gebruiken: laat hem langzaam zachter branden zodat je op een heel natuurlijke manier in slaap zult vallen. 

Let op: dit item kan niet zonder de Philips Bridge gebruikt worden. 

Specificaties

Productnummer 125717
Exclusief Philips 'Bridge'
Gewicht 600 gr
Kleur Wit
Materiaal glas
Serie Friends of Hue
Vermogen 12 Watt

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Philips Friends of Hue Lichtstrip - Enkel. Schrijf een review, of bekijk alle reviews