Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Philips

Philips Phillips is een Nederlands elektronicaconcern met een hoofdvestiging in Amsterdam. De roots van het bedrijf liggen echter in Eindhoven. Vader en zoon Philips begonnen daar de eerste gloeilampenfabriek. Hiermee is het bedrijf groter en groter geworden en trok werknemers van heinde en verre aan om voor hen te komen werken. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van verlichting maar...lees meer ook innovatie is een belangrijke groeipijler. Philips richt zich nu op vier hoofdindustriegroepen: verlichting, consumenten lifestyle, gezondheid en innovatie.  inklappen

Philips Friends of Hue Bloom Lamp - Enkel

69.95

Wat is het precies?

De Philips Hue Bloom lamp geeft jouw woon- of slaapkamer een prachtig warm en bovendien dimbaar licht dat je kunt bedienen vanaf je smartphone of tablet. De Friends of Hue serie is slim, intuïtief en gemakkelijk in gebruik. Philips Friends of Hue Bloom is ontwikkeld voor indirecte sfeerverlichting en biedt de perfecte manier om bijzondere meubels of bouwkundige elementen in jullie huis te accentueren.

Plaats het product in of juist uit het zicht, bijvoorbeeld achter een fauteuil, en het licht gaat perfect op in jullie interieur. Het product heeft een stekker en kan dus overal worden geplaatst waar een stopcontact in de buurt is. 

Nog een gave functie van de Philips Friend of Hue lampen: maak een foto van je favoriete lichtsetting in jouw huis zodat de applicatie op je smartphone of tablet verschillende wijzers verschijnen die elke Philips lamp vertegenwoordigen. Sleep de wijzer naar de gewenste kleur en de Hue ledlamp zal zich meteen aanpassen! Ook van bestaande foto's (van bijv. de zonsondergang op Hawaii) kun je de lichtsetting zó in jullie woonkamer overnemen. Daarnaast kun je je favoriete lichtschema's opslaan en bewaren, of je deelt ze met de rest van Hue gemeenschap online! 

Wanneer je 's ochtends moeilijk uit bed kunt komen, dan kun je de Hue Bloom lamp ook als wake-up light gebruiken. Zet de timer aan en laat hem langzaam harder schijnen: net zoals een zonsopgang! Andersom kun je hem ook gebruiken: laat hem langzaam zachter branden zodat je op een heel natuurlijke manier in slaap zult vallen. 

Let op: dit item kan niet zonder de Philips Bridge gebruikt worden. 

 

Specificaties

Productnummer 125715
Exclusief Philips 'Bridge'
Kleur Wit
Materiaal glas
Serie Friends of Hue
Vermogen 8 Watt

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Philips Friends of Hue Bloom Lamp - Enkel. Schrijf een review, of bekijk alle reviews