Verberg

Meer afbeeldingen

Alles over Philips

Philips Phillips is een Nederlands elektronicaconcern met een hoofdvestiging in Amsterdam. De roots van het bedrijf liggen echter in Eindhoven. Vader en zoon Philips begonnen daar de eerste gloeilampenfabriek. Hiermee is het bedrijf groter en groter geworden en trok werknemers van heinde en verre aan om voor hen te komen werken. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot marktleider op het gebied van verlichting maar...lees meer ook innovatie is een belangrijke groeipijler. Philips richt zich nu op vier hoofdindustriegroepen: verlichting, consumenten lifestyle, gezondheid en innovatie.  inklappen

Philips 3D LED Lamp - Star Wars Stormtrooper

39.95

Wat is het precies?

De Philips 3D LED Lamp Stormtrooper is geweldige verlichting voor iedereen die van Star Wars houdt. De Stormtrooper is in Star Wars een infanterist die het Galactisch Keizerrijk beschermt in het fictieve Star Wars universum.

De lamp is eenvoudig op te hangen met de meegeleverde schroeven en pluggen en werkt op twee meegeleverde 1.5V AAA batterijen. De Star Wars lamp heeft energiezuinige LED verlichting en wordt niet heet. Daarom is de lamp ook zeer geschikt voor de kinderkamer.

De lamp heeft een aan/uit schakelaar en schakelt na 15 minuten automatisch uit. Zodra de lamp aan gaat, lichten de ogen van de Stormtrooper en het schild achter hem rood op. Na twee keer drukken blijven alleen de ogen rood schijnen.
 

Specificaties

Productnummer 179255
Hoogte 30 cm
Breedte 11 cm
Lengte 30 cm
Kleur Grijs
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Philips 3D LED Lamp - Star Wars Stormtrooper. Schrijf een review, of bekijk alle reviews