Verberg

Meer afbeeldingen

Check deze video

Alles over Parrot

Parrot Parrot is marktleider op het gebied van draadloze accessoires en apparaten voor mobiele telefoons. Het bedrijf is opgericht in 1994 door Henri Seydoux. Parrot ontwikkeld uitgebreide hands-free kits voor auto’s, motors en scooters inclusief draadloze multimedia producten met audio-visuele applicaties. Parrot ’s hoofdkantoor is gevestigd in Parijs en telt op dit moment 450 werknemers wereldwijd en...lees meer genereert 85% van alle verkopen overzees.      inklappen

Parrot Pot Zelfwaterende Bloempot - Zwart

149.00

Wat is het precies?

De zwarte zelfwaterende bloempot van Parrot klinkt als muziek in de oren. Met deze bloempot geef je je zorgen uit handen om voor de zoveelste keer te proberen om het plantje in leven te houden. Deze intelligente pot zorgt ervoor dat, dankzij het automatische sproeisysteem, de plant voldoende water krijgt op het juiste moment. Het waterreservoir bevat 2,2 liter water en door de statusindicator met een rood en groen LED-lampje kun je zien hoe het met de bloem of plant gaat.

De bloempot bevat 4 sensoren om de gezondheid van de plant te meten, op het gebied van zonlicht, meststofgehalte, temperatuur en bodemvochtigheid. Deze gegevens zijn gekoppeld aan de gratis app Parrot Power Flower. Deze app geeft informatie over je plant en geeft adviezen wanneer je plant specifieke zorg nodig heeft. Ook als je niet thuis bent voor een langere tijd biedt de bloempot dé oplossing. Doordat de bloempot automatisch het sproeisysteem optimaliseert kun je tot één maand op vakantie zonder oppas te zoeken voor de planten.

Deze bloempot werkt op 4 x AA-batterijen die meegeleverd worden bij je bestelling. Doordat de Parrot bloempot regen- en spatbestendig is, kan de pot zowel binnen- als buiten staan.

Specificaties

Productnummer 189207
Hoogte 31 cm
Diameter 20,5 cm
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof

Wat vind je ervan?

Schrijf de eerste recensie voor de Parrot Pot Zelfwaterende Bloempot - Zwart. Schrijf een review, of bekijk alle reviews